Chalet Belmont

o ieșire plăcută din cotidian

Chalet Belmont – o ieșire plăcută din cotidian, într-un cadru natural liniștit, dar plin de posibilități! Cu o capacitate de 18 locuri, vila dispune de 9 camere, fiecare cu baie proprie și balcon, living destinat servirii mesei și relaxării, bucătărie complet utilată și terasă. Iar pentru că nimic nu se compară cu timpul petrecut afară, curtea vilei oferă un spațiu verde generos, foișor cu grătar și o priveliște care vă va rămâne în suflet. 

Drumeții și amintiri frumoase

Fie că ne vizitați în compania familiei sau a prietenilor, nu veți avea timp să vă plictisiți. Opțiunile de activități sunt numeroase indiferent de anotimp.

Sezonul cald este pentru distracție, drumeții și amintiri frumoase, iar în sezonul rece vă întâmpinăm după schi cu căldură și relaxare în compania unui vin fiert.

Ne bucură să vă avem în vizită, așa că ceaiurile și cafeaua vă sunt oferite din partea casei, pe întreaga durata a vacanței. 

 • Pârtia Cazacu - Teleski

  Lungime: 400m, Dificultate: Medie, Diferența de nivel: 115m.

 • Pârtia Cazacu - Variantă

  Lungime: 1.920m, Dificultate: Medie, Diferența de nivel: 530m.

 • Babyski Cazacu

  Lungime: 150m, Dificultate: Foarte ușoară, Special pentru cei ce vor să învețe să schieze.

 • Pârtia Sorica

  Lungime: 2.100m, Dificultate: Medie, Diferența de nivel: 561m.

 • Pârtia Sorica - Teleski

  Finalul Pârtiei Sorica, Lungime: 700m, Dificultate: Medie, Instalație de iluminat nocturnă.

 • Pârtia Sorica - Sud

  Lungime: 770m, Dificultate: Ușoară, Diferența de nivel: 154m.

 • Partia Sorica - La Stână

  Lungime: 910m, Dificultate: Ușoară, Diferența de nivel: 154m.

Principalul obiectiv turistic este domeniul schiabil, care dispune de dotări moderne. Azuga se poate mândri cu prima pârtie de schi din România omologată de Federația Internațională de Ski – pârtia Sorica. Din acest motiv, dar și datorită investițiilor masive în infrastructura de turism care au avut loc în ultima perioadă, Azuga s-a dezvoltat vizibil.

Dacă vrei să înveți să schiezi, Azuga este cu siguranță locul potrivit pentru a face primii pași. Stațiunea este mai ieftină și mai puțin aglomerată decât alte stațiuni de pe Valea Prahovei, iar pârtiile sunt întreținute cu multă grijă și au reguli stricte care nu permit de exemplu accesul săniilor sub nicio formă pe pârtii pentru a proteja schiorii. În plus, instructorii de schii din Azuga sunt foarte experimentați.