Chalet Belmont

Despre noi

O ieșire plăcută din cotidian

Chalet Belmont – o ieșire plăcută din cotidian, într-un cadru natural liniștit, dar plin de posibilități! Cu o capacitate de 18 locuri, vila dispune de 9 camere, fiecare cu baie proprie și balcon, living destinat servirii mesei și relaxării, bucătărie complet utilată și terasă. Iar pentru că nimic nu se compară cu timpul petrecut afară, curtea vilei oferă un spațiu verde generos, foișor cu grătar și o priveliște care vă va rămâne în suflet. 

Drumeții și amintiri frumoase

Fie că ne vizitați în compania familiei sau a prietenilor, nu veți avea timp să vă plictisiți. Opțiunile de activități sunt numeroase indiferent de anotimp.

Sezonul cald este pentru distracție, drumeții și amintiri frumoase, iar în sezonul rece vă întâmpinăm după ski cu căldură și relaxare în compania unui vin fiert.

Ne bucură să vă avem în vizită, așa că ceaiurile și cafeaua vă sunt oferite din partea casei, pe intreaga durată a vacanței.

Galerie Photo

Servește masa și relaxează-te în Living

La parter, vila Chalet Belmont dispune de un living de 90 mp, cu o zonă pentru servirea mesei și o zonă de relaxare.

Mesele de 18-20 locuri, la care puteți servi mâncare și băutură, șemineul și canapelele confortabile amenajează livingul ideal pentru relaxare în compania unei cărți bune sau distracție indoor alături de prieteni dragi.

Livingul este dotat cu Smart TV.

Bucătărie complet utilată

Proprietatea dispune și de o bucătărie utilată cu frigider, congelator, sandwich maker, prăjitor de pâine și toate piesele de veselă necesare pentru prepararea micului dejun sau a băuturilor.

În ceea ce privește spațiul exterior, Chalet Belmont vă pune la dispoziție o terasă în care se poate servi o cafea sau un ceai și depozita schiurile și clăparii pe timpul iernii. Și pentru că nimic nu se compară cu timpul petrecut afară, curtea vilei oferă un spațiu verde generos, foișor modern cu grătar și o priveliște care vă va rămâne în suflet.

Extra Servicii

Mic dejun

Pentru un plus de confort și răsfăț în diminețile petrecute la noi, vă putem oferi micul dejun contra cost, la cerere.

Ceai și Cafea

Ceaiurile și cafeaua vă sunt oferite Gratuit, din partea casei, pe întreaga durata a vacanței.

Pătuț bebeluși

Vă punem la dispoziție la cerere și Gratuit, pătuț pentru bebeluși și scăunel pentru masă.

Parcare

În fața vilei pot fi găsite spații de parcare amenajate, gratuite pentru oaspeții noștri.